Golfpiste.com verkkokauppa nyt saatavana kotisivuille

Golfpiste on lisännyt palveluvalikoimaansa verkkokaupan golfkenttien omille kotisivuille. Verkkokaupassa on mahdollisuus myydä esim. jäsenyyksiä, pelioikeuksia, peli- ja majoituspaketteja, jne.

Verkkokauppa on kytkettävissä kaikille golfyhtiöille / -seuroille, joilla on Golfpisteen ylläpitämät WordPress-pohjaiset nettisivut.

Verkkokaupan tuotteita tullaan jatkosssa nostamaan kootusti myös Golfpisteen sivuille ja uutiskirjeisiin näkyvyyden parantamiseksi ja myynnin tehostamiseksi.

Verkkokaupan maksurajapinnasta vastaa Paytrail. Seura tekee sopimuksen rajapinnan käytöstä suoraan PayTrailin kanssa ja saa maksut suoraan omalle tililleen ilman välikäsiä. Golfpisteen asiakkaana saatte PayTrailin maksurajapinnan käyttöönne erikoishintaan 19€/kk (+ maksutavasta riippuen pankkien ja luottolaitosten veloittama transaktiomaksu). Maksurajapinnan normaali hinta on 59€/kk.

Golfpisteen veloittama verkkokaupan kytkentämaksu on 690€ (alv 0). Kytkentämaksulla saatte verkkokaupan käyttöön ns. avaimet käteen periaatteella. Maksu sisältää mm. verkkokaupan perustamisen ja integroimisen sivuillenne, veroluokkien asetukset, maksurajapinna kytkemisen ja ensimmäisten tuotteiden luomisen. Verkkokaupan vuosimaksu on 250€/vuosi. Kokonaismyynnin ylittäessä 10000€, Golfpiste perii 2,5 % provision 10000€:n ylittävältä osalta.

Avaustarjous: mikäli teette tilauksenne ennen heinäkuun 2017 loppua, tarjoamme verkkokaupan käyttöönne pelkällä kytkentämaksulla ilman muita vuosikuluja (riippumatta loppuvuoden kokonaismyynnistä)!

Lisätiedot ja tilaukset

Joonas Jääskeläinen
joonas.jaaskelainen@golfpiste.com
Puh: 040524 8383

Kategoriassa Kotisivut, Verkkokauppa