Kenttäopas

Sähköinen kenttäopas viestinnän tärkeänä osana

Kaikkien kenttien käytössä oleva yhdessä Golfliiton kanssa toteutettu kenttäopas on golffareiden kattava suomalaisten golfkenttien infopaketti. Varmistathan, että kenttänne tiedot ovat ajan tasalla. Näin varmistatte että suomalaisset golffarit saavat ajantasaista tietoa kentästänne ja palveluistanne.

Varmistathan että ainakin seuraavat tiedot ovat ajan tasalla:

  • Yhteystiedot
  • Palvelut
  • Aukiolotiedot
  • Hinnat

Tutustu kentääoppaan käyttöohjeeseen

 

Kenttäoppaan tapahtumakalenteri

Kenttäoppaassa on reaaliaikainen kätevä tapahtumakalenteri, jonne kentät voivat päivittää omia avoimia kilpailujaan, tapahtumiaan ja kurssejaan. Lisäämällä omat avoimet tapahtumanne kalenteriin, moninkertaistatte mahdollisuuden houkutella vieraspelaajia tapahtumiinne. Kilpailut on haettu järjestelmään valmiiksi seurojen puolesta GolfBoxista ja NexGolfista. Riittää, että valitsette mitkä tapahtumat haluatte näyttää kenttäoppaan kalenterissa ja päivitätte ko. kilpailujen pelimuodot ja muut tärkeät, kilpailujen haettavuutta lisäävät tiedot. Alla olevasta linkistä löydätte ohjeen päivittämiseen.

Ohje kilpailujen päivittämisen

Kenttien uutiset

Kaikki seurat pääsevät myös päivittämään uutisiaan kenttäoppaaseen ja Golfliiton sivuille. Uutiset tulevat näkyviin Golf.fi etusivulle ja erilliselle kenttien uutiset -sivulle sekä seuran omalle sivulle kenttäoppaaseen.
Tätä ilmaista mahdollisuutta markkinoida seuranne palveluita ja avoimia kilpailuja ei kannata jättää käyttämättä!

Tutustu kenttäoppaaseen