Kotisivuratkaisut

Kotisivut ovat golfkentän näyteikkuna #1

Golfpiste on Suomen kokenein golfkenttien kotisivutoimittaja. Olemme olleet ylivoimainen markkinajohtaja golfkenttien viestintäratkaisuissa jo 20 vuotta ja tällä hetkellä asiakkaanamme on yli 40 suomalaista golfkenttää ja yhteisöä. Golfpisteen kotisivut tarjoavat kentille ainutlaatuisen mahdollisuuden linkittää omaa sisältöään Golfpiste.com sivustolle ja saada näin lisänäkyvyyttä ja lisää pelaajia kentälle.

Golfpiste toimittaa räätälöidyt, kaikilla päätelaitteilla toimivat kotisivut kustannustehokkaasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti avaimet käteen periaatteella.

Teemme tarvittaessa visuaalisen suunnittelun, autamme kotisivujen rakenteen määrittämisessä ja sisällön asettelussa sekä siirrämme nykyisten sivujenne sisällöt uusille sivuille. Kokemuksemme avulla osaamme opastaan kaikissa projektin aikana vastaantulevissa asioissa.

Ei pelkät kotisivut vaan kokonaisvaltainen viestintäratkaisu

Golfpisteen tuottamat kotisivut on integroitu Golfpiste.com:iin monipuolisesti.  Samalla kun päivitätte omia sivujanne, päivitätte myös kenttäoppaan tietoja. Näin esim. aukiolotiedot, hinnasto, yhteystiedot jne. pysyvät aina ajan tasalla ja koko golfkansan löydettävissä. Lisäksi voitte esimerkiksi julkaista tiedotteenne Golfpisteen etusivun ”Kenttien uutiset” –palstalla ja julkaista kilpailujanne ja tapahtumianne Golfpiste.com:n tapahtumakalenterissa.

Golfpisteen tuottamille kotisivuille on saatavana useita golfkentille räätälöityjä palveluita ja sovelluksia, joita ei saa mistään muualta. Tällaisia palveluita ovat mm. pistebogeylaskuri, slopelaskuri, Golfpisteen ja Golfliiton uutiset kentän sivuille, räätälöity golfsää, räätälöity väyläopas, jossa voidaan näyttää jokaiselta väylältä esittelyvideo väylästä, väyläkartta, kuvia, sponsorit, väyläkuvaus jne.

Lisäksi sivuille voidaan kytkeä kenttäoppaaseen integroitu tapahtumakalenteri, joka hakee kilpailut ja tapahtumat suoraan GolfBoxista tai NexGolfista. Kilpailut ja tapahtumat näkyvät siis automaattisesti myös Golfpisteen sivuilla ja niihin voi myös ilmoittautua molemmista paikoista.

Sivuille voidaan kytkeä myös kirjautumisen takana olevia sivuja tai osioita (esim. materiaalipankki, keskusteluforum jne.), joihin käyttäjä kirjautuu omilla GolfBox tai NexGolf tunnuksillaan.

Uutuutena sivuille on saatavana myös verkkokauppa. Lue lisää verkkokaupasta täältä.

Sivuille voidaan kytkeä myös esim. livechat palvelu, jolla käyttäjät saavat nopean vastauksen kysymyksiinsä suoraan caddiemasterilta. Golfpisteen uutiskirjeeseen voidaan hakea sisältöä suoraan omilta sivuilta, jolloin esim. tiedotteita ei tarvitse kirjoittaa kahteen kertaan. Uutiskirjeen vastaanottajaryhmät voidaan hakea suoraan GolfBoxista.

Monesta muusta toimijasta poiketen Golfpisteen kotisivuihin kuuluu aina rajaton määrä alasivuja, eli sisällön lisääntyessä kustannukset pysyvät kurissa. Sivustosta on saatavana automaattiset kävijäraportit viikoittain tai kuukausittain suoraan kentän määrittelemiin sähköpostiosoitteisiin.

Kaiken tämän kentille voi tarjota ainoastaan Golfpiste! Kuulostaako kiinnostavalta? Ota yhteyttä sami.markkanen@otava.fi niin tehdään kentällenne modernit, toimivat ja käytettävät sivut, joilla jäsenenne viihtyvät ja joiden avulla tavoitatte suomalaiset golffarit tehokkaasti!

Julkaisujärjestelmänä WordPress

Golfpisteen kotisivuja ylläpidetään WordPress julkaisujärjestelmällä, joka on tällä hetkellä maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Sitä käyttää jo yli viidesosa kaikista maailman verkkosivuista. Verkkosivujen julkaisujärjestelmänä sen suosio kasvaa edelleen räjähdysmäisesti, johtuen mm. avoimesta lähdekoodista sekä helposta käytettävyydestä. WordPress on sisältömarkkinoinnin “kattojärjestön” CMI:n suosittelema julkaisujärjestelmä verkkosivuille.

Kaikille asiakkaille järjestetään ilmainen koulutus järjestelmän käyttöön. Sivuston ylläpitomaksuun kuuluu myös tekninen tuki, eli Golfpiste auttaa asiakkaita sivuston ylläpidossa sekä antaa neuvoja ja opastusta teknisissä kysymyksissä.