GolfBox

GolfBox on Euroopan johtava golfkentän hallintaohjelma

Golfboxia käyttää jo yli 800 seuraa, liittoa ja muuta toimijaa ympäri maailmaa. GolfBoxista löytyy kaikki golfkentän pyörittämiseen tarvittavat toiminnot: tiiajanvaraus, jäsenrekisteri, tasoitusten ylläpito sekä kilpailukalenteri.

Tiiaikojen ja kilpailumaksujen maksaminen, automaattinen jäsen- ja vastikelaskutus, alan johtava kilpailusovellus joka skaalautuu pienistä yrityskisoista aina suuriin ammattilaiskisoihin.

GolfBoxissa on myös ilmainen mobiilisovellus jolla pelaajat voivat esim. ilmoittautua maksamilleen kierroksille suoraan sovelluksesta ja syöttää tuloksensa suoraan sovellukseen

Jäsenten hallinta

GolfBoxissa on monipuolinen jäsenrekisteri jossa on osakkeiden hallinta, jäsenten ryhmittely, pelioikeuksien ja pelilippujen hallinta sekä viestintä eri jäsenryhmille.

Automatisoitu laskutus Voissin kautta

GolfBoxissa on rajapinta automattista laskutusta varten. Laskuaineisto luodaan GolfBoxissa ja lähetetään Voissille joka hoitaa laskutuksen ja laskutuksen seurannan. Tieto maksetuista laskuista tulee joka päivä takaisin GolfBoxiin. Rajapinnan avulla GolfBox on liitettävissä myös muihin laskutusohjelmiin!

Tutustu Voissi – laskutukseen tarkemmin

Ajanvaraus ja maksaminen kätevästi netistä

GolfBoxissa on mahdollista avata ajanvaraus kaikille seuran kentille, simulaattoriin, kokoustiloille, golfautoille yms. Vieraspelaajien tiedot haetaan Golfliiton keskusrekisteristä. Ajanvaraus on kaikkien suomalaisten pelaajien käytettävissä, riippumatta pelaajan kotiseurasta. GolfBox ei peri mitään ylimääräistä maksua vieraspelaajien varauksista.

GolfBoxin tiiajanvaraus mahdollistaa maksamisen varauksen yhteydessä. Sovellus käyttää PayTrail maksurajapintaa, jossa on mahdollista maksaa kaikilla suomalaisten pankkien tunnuksilla, luottokorteilla sekä mobiilimaksutavalla.

Golfpiste.com:ssa on myös suosittu tiiaikahaku, jonka avulla voidaan hakea kaikkien suomalaisten GolfBox kenttien vapaita tiiaikoja. Tämä onkin yksi pelikauden suosituimmista palveluista Golfpiste.com:ssa!

GolfBoxissa on myös suora yhteys Golfliiton Pelaaja Ensin –tutkimustyökaluun asiakastyytyväisyyden seurannan helpottamiseksi.

GolfBox kilpailusovellus

GolfBoxin kilpailukalenteri on alan johtava kilpailusovellus. Se on helppokäyttöinen, monipuolinen ja ominaisuuksiltaan ylivoimainen. Kilpailukalenterissa on käytettävissä kaikki viralliset pelimuodot, Order Of Merit -listaukset, automaattiset näyttävät esitykset lähtöajoista ja tuloksista esim. klubitalon TV:ssä ja netissä ja paljon muuta. Pelaajat voidaan tuoda kilpailuun esim. suoraan Excel-taulukosta.

Ilmoittautuminen ja maksaminen netissä

Pelaajat voivat ilmoittautua kilpailuihin netissä kotiseurasta riippumatta ja myös maksaa osallistumismaksun heti ilmoittautumisen yhteydessä PayTrail verkkomaksulla.

LiveScoring mullistaa tulsopalvelun

Pelaajien tuottama tulospalvelu helpottaa merkittävästi caddiemasterin työtä kilpailun jälkeen ja nopeuttaa tulospalvelun ylläpitoa ja valmistumista. Pelaajat voivat seurata kilpailun tuloksia reaaliaikaisesti. Palvelu on optimoitu mobiilikäyttöön eikä vaadi erillisen sovelluksen lataamista, vaan toimii kätevästi kaikkien puhelinmallien selaimella.

Kilpailunjärjestäjä voi lähettää pelaajille tulospalvelulinkin sähköpostitse tai tekstiviestinä. Linkkiä klikkaamalla tulostensyöttö aukeaa automaattisesti. Jokaiselle pelaajalle on yksilöllinen koodi, jolla hän voi kirjautua tulospalveluun myös manuaalisesti.

Järjestelmään syötetään lyönnit, jonka jälkeen Golfbox laskee tulokset automaattisesti kilpailun asetuksien mukaisesti. Jokainen pelaaja näkee puhelimestaan tulostaulun reaaliaikaisesti.

Pelaajien saapuessa maaliin tulokset ovat jo valmiina, jonka jälkeen nappia painamalla ne siirtyvät myös osallistujien tasoitushistoriaan.

GolfBox mobiilisovellus

GolfBoxin ilmaisella mobiilisovelluksella pelaajat voivat varata aikoja, ilmoittautua pelaamaan käytmättäcaddiemasterilla, syöttää tulokset ja luoda omia yksityisiä kilpailuja tulospalveluineen. Sovellukseen syötetyistö kierroksista tasoitukset päivittyvät järjestelmään ja keskusrekisteriin suoraan sovelluksesta.

Lataa sovellus:

GolfBox ProPlanner

Euroopan PGA:n suosittelema, erityisesti Golf Pro:n toimintaan suunniteltu opetuksen ja kurssien hallinta, sekä ajanvaraus – järjestelmä, jonka avulla Pro voi hallita varauksiaan ja kurssejaan helposti ja tehokkaasti. Samaan järjestelmään voi liittää myös Pron alaisuudessa toimivia apuopettajia

Lue lisää GolfBoxista