Golfboxin live scoring mullistaa tulospalvelun

Golfbox on julkaissut live scoring -palvelun kilpailumoduuliin, joka on käytössä vuosittain yli 80000 kilpailussa ympäri maailmaa. Pelaajien tuottama tulospalvelu helpottaa merkittävästi caddiemasterin työtä kilpailun jälkeen ja nopeuttaa tulospalvelun ylläpitoa ja valmistumista. Pelaajat voivat seurata kilpailun tuloksia reaaliaikaisesti. Palvelu on optimoitu mobiilikäyttöön eikä vaadi erillisen sovelluksen lataamista, vaan toimii niin sanotusti selainpohjaisesti.

Kilpailunjärjestäjä voi lähettää pelaajille tulospalvelulinkin sähköpostitse tai tekstiviestinä. Linkkiä klikkaamalla tulostensyöttö aukeaa automaattisesti. Jokaiselle pelaajalle on yksilöllinen koodi, jolla hän voi kirjautua tulospalveluun myös manuaalisesti.

Järjestelmään syötetään lyönnit, jonka jälkeen Golfbox laskee tulokset automaattisesti kilpailun asetuksien mukaisesti. Jokainen pelaaja näkee puhelimestaan tulostaulun reaaliaikaisesti.

Pelaajien saapuessa maaliin tulokset ovat jo valmiina, jonka jälkeen nappia painamalla ne siirtyvät myös osallistujien tasoitushistoriaan.

Palvelun käyttöönotosta ei koidu Golfbox-kilpailumoduulia käyttäville seuroille lisäkustannuksia.

Golfbox lyhyesti

– Yksi Euroopan johtavista golfliiketoiminnan sovelluksista

– Yli 900 golfkenttää käyttää Golfboxia

– Yli 15 maan golfliitot käyttävät Golfboxia, mukaan lukien R&A, Skotlanti sekä uutena Englanti

Virallinen tiedote

Lisätietoja

Antti Jantunen
antti.jantunen@golfpiste.com
050 310 3168

Kategoriassa GolfBox