Golfpiste.com verkkokauppa nyt saatavana kotisivuille

Golfpiste on lisännyt palveluvalikoimaansa verkkokaupan golfkenttien omille kotisivuille. Verkkokaupassa on mahdollisuus myydä esim. jäsenyyksiä, pelioikeuksia, peli- ja majoituspaketteja, jne.

Verkkokauppa on kytkettävissä kaikille golfyhtiöille / -seuroille, riippumatta siitä, onko sueralla Golfpisteen ylläpitämät verkkosivut vai ei.

jokainen mukana oleva seura voi itse valita tuotteen joka näkyy Golfpisteen etusivulla.

Verkkokaupan tuotteet näkyvät kootusti myös Golfpisteen sivuilla ja uutiskirjeissä näkyvyyden parantamiseksi ja myynnin tehostamiseksi.

Verkkokaupan maksurajapinnasta vastaa Paytrail. Seura tekee sopimuksen rajapinnan käytöstä suoraan PayTrailin kanssa ja saa maksut suoraan omalle tililleen ilman välikäsiä. Golfpisteen asiakkaana saatte PayTrailin maksurajapinnan käyttöönne erikoishintaan 19€/kk (+ maksutavasta riippuen pankkien ja luottolaitosten veloittama transaktiomaksu). Maksurajapinnan normaali hinta on 59€/kk.

Golfpisteen veloittama verkkokaupan kytkentämaksu kotisivuasiakkaille on 690€ ja muille golfyhtiöille/seuroille 990€ (alv 0). Kytkentämaksulla saatte verkkokaupan käyttöön ns. avaimet käteen periaatteella. Maksu sisältää mm. verkkokaupan perustamisen ja integroimisen sivuillenne, veroluokkien asetukset, maksurajapinna kytkemisen ja ensimmäisten tuotteiden luomisen.

Lisäksi Golfpiste perii 5 % provision kaikesta verkkokaupan myynnistä.

Lisätiedot ja tilaukset

Veli-Pekka Hakala
veli-pekka.hakala@otava.fi
Puh: 0400 358 840

Kategoriassa Kotisivut, Verkkokauppa