Golfpisteen kotisivut – kokonaisvaltainen viestintäratkaisu

Golfpiste on Suomen kokenein golfkenttien kotisivutoimittaja. Olemme olleet ylivoimainen markkinajohtaja golfkenttien viestintäratkaisuissa jo 20 vuotta ja tällä hetkellä asiakkaanamme on yli 40 suomalaista golfkenttää ja yhteisöä.

Vahvuuksiamme ovat mm. laaja alan ymmärrys, golfkentille räätälöidyt palvelut, kattava ja ystävällinen asiakaspalvelu. Golfpisteen kotisivut tarjoavat kentille ainutlaatuisen mahdollisuuden linkittää omaa sisältöään Golfpiste.com sivustolle (mm. uutisia, aukiolotietoja, kilpailuja ja tapahtumia jne.) ja saada näin lisänäkyvyyttä ja lisää pelaajia kentälle.

Esimerkiksi uutisten julkaisu Golfpiste.com:n etusivulla tarjoaa kentälle mahtavan lisänäkyvyyden ja näin moninkertaistaa oman viestin tavoittavuuden. Myös kentän aukiolotiedot erityisesti kauden alkaessa ja päättyessä löytyy kätevästi Golfpiste.com:sta varmistaen pelaajavirran kentällenne. Kilpailunne ja tapahtumanne löytyvät myös Golfpiste.com:n tapahtumakalenterista.

Ja kaikki ilman ylimääräistä päivittämistä! Luonnollisesti linkitykset sosiaalisen median kanaviin toimivat vaivatta myös.

Golfpiste toimittaa räätälöidyt, kaikilla päätelaitteilla toimivat kotisivut kustannustehokkaasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti avaimet käteen periaatteella.

Teemme tarvittaessa visuaalisen suunnittelun, autamme kotisivujen rakenteen määrittämisessä ja sisällön asettelussa sekä siirrämme nykyisten sivujenne sisällöt uusille sivuille. Kokemuksemme avulla osaamme opastaan kaikissa projektin aikana vastaantulevissa asioissa.

Lue lisää Golfpisteen kotisivuratkaisuista!

Verkkokauppa

Golfpisteen kotisivuille on saatavana myös verkkokauppa. Verkkokauppa näyttää tuotteet kentän kotisivuilla ja Golfpiste.com:ssa. Näin kentät saavat tuotteensa näkyville jopa yli 60 000 golffarille viikoittain. Verkkokauppa toimitetaan avaimet käteen periaatteella, eli verkkokaupassa ovat halutut tuotteet, maksurajapinta, tuotteiden veroluokat jne. valmiina.

Kaikista myynneistä tulevat rahat tulevat suoraan seuran tilille eikä kaupanteossa ole mitään turhia välikäsiä. Maksurajapinnasta vastaa Paytrail, joka on yksi luotettavimmista palveluntarjoajista. Kaupassa on käytössä kaikki Suomessa käytössä olevat maksutavat, myös mobiilimaksaminen.

Seurat voivat myydä kaupassa esim. jäsenyyksiä, pelioikeuksia, green feetä, sarjakortteja, peli- ja majoituspaketteja jne.

Lue lisää verkkokaupasta

Lisätietoja:
Joonas Jääskeläinen
joonas.jaaskelainen@golfpiste.com
040 524 8383

Kategoriassa Kotisivut